Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquizzen en koken in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Popquizzen en koken in Rotterdam

Maasstad Events heeft een avondvullend programma voor jullie bedacht. Popquizzen en koken in Rotterdam doe je samen met vrienden of collega's. Tijdens een fabuleuze kookworkshop waar je gegarandeerd van gaat watertanden, vooraf spelen jullie ook nog eens een leuke Pop quiz en wordt jullie muziekkennis weer eens van A tot Z getest.

Voor de popquiz kunnen jullie kiezen uit diverse genres en decennia. Wat dacht u van:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Het is koken en quizzen!! Eerst stellen wij jullie kennis op de proef en daarna wordt het gezellig kokkerellen met het gezelschap. Tipje van ons, let wel goed op als je in de keuken bezig bent dat je je koppie erbij houdt. Straks mislukt je gerecht.

Popquizzen en koken is ideaal voor elk groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje. Gezellig met elkaar koken, creëer met elkaar een heerlijk diner, terwijl je met de felbegeerde Popquiz hoofdprijs binnen komt lopen. Meedoen is leuk, winnen is natuurlijk helemaal leuk, maar gezellig met elkaar tafelen is het leukste!

Programma-indicatie:

16.30 - 18.00 PopQuiz
18.30 - 22.30 Kookworkshop

Inclusief:
  • Gezellige kookworkshop
  • Popquiz met diverse quizrondes en muziekfragmenten
  • Gezellige locatie hartje Rotterdam
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op elke dag bij Maasstad Events te boeken!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit kook & quizfestijn? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan