Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Geniet van een voortreffelijk 3-gangen diner tijdens een sublieme en feestelijke quiz in het centrum van Rotterdam. Maasstad Events neemt uw gezelschap mee voor een grappige, verrassende en zeer actuele quiz vol met muzikale, actuele en verrassende vragen over BN-ers, gekke politici en sporters. Deze quiz is dé manier om uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Rotterdam van de nodige lachsalvo's te voorzien.

Speel in teams tegen elkaar om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs en laat onze quizmaster alles op enthousiaste manier aan elkaar babbelen. De quiz is eigenlijk een soort combinatie van Ik Hou van Holland en Dit was het Nieuws en het wordt alleen maar leuker naarmate de meligheid toeneemt.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Rotterdam te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Onze handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan