Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars Lunch in Rotterdam

Tijdens de Ranking the Stars Lunch van Maasstad Events in Rotterdam ontdekt u onschuldige geheimen van familie of vrienden, waar u anders nooit achter was gekomen.

Tijdens het spel wordt er in meerdere spelronden bekeken wie van jullie de sterren van de hemel kan koken, de meest ideale schoondochter of schoonzoon is of wie de beste flirt is.

Op een door u geselecteerde locatie in het centrum van Rotterdam wordt een heerlijke lunch geserveerd waardoor jullie tussen alle ontboezemingen door af en toe even bij kunnen komen van de Rotterdamse culinaire hoogstandjes. Net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze eigen Paul de Leeuw voor u klaar om het spel op rolletjes te laten verlopen. Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of familie uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.

Als voorpret, ontvangt het hele gezelschap vooraf de vragenlijsten om iedereen alvast te ranken. Tijdens het arrangement verdelen wij jullie gezelschap in groepjes die met elkaar zoveel mogelijk rankings goed moeten beoordelen. Uiteraard worden de beste 'rankers' aan het eind van het programma in het zonnetje gezet en ontvangen zij de Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van Rotterdam
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tipje!:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw lunch? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan