Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Ranking the Stars Lunch van Maasstad Events in Rotterdam ontdekt u onschuldige geheimen van familie of vrienden, waar u anders nooit achter was gekomen.

Tijdens het spel wordt er in meerdere spelronden bekeken wie van jullie de sterren van de hemel kan koken, de meest ideale schoondochter of schoonzoon is of wie de beste flirt is.

Op een door u geselecteerde locatie in het centrum van Rotterdam wordt een heerlijke lunch geserveerd waardoor jullie tussen alle ontboezemingen door af en toe even bij kunnen komen van de Rotterdamse culinaire hoogstandjes. Net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze eigen Paul de Leeuw voor u klaar om het spel op rolletjes te laten verlopen. Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of familie uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.

Als voorpret, ontvangt het hele gezelschap vooraf de vragenlijsten om iedereen alvast te ranken. Tijdens het arrangement verdelen wij jullie gezelschap in groepjes die met elkaar zoveel mogelijk rankings goed moeten beoordelen. Uiteraard worden de beste 'rankers' aan het eind van het programma in het zonnetje gezet en ontvangen zij de Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van Rotterdam
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tipje!:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan