Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Relaxt Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens ons arrangement 'Relaxt Rotterdam' laten we uw gezelschap in rap tempo de stad van A tot Z zien. Wij hebben voor u een leuk uitje samengesteld in Rotterdam.

U krijgt een kijkje in één van de bekende kubuswoningen van Piet Blom, kunt genieten van een lunch, gaat op de step door de stad en bezoekt het Booijmans van Beuningen! Voor een leuke middag in het centrum van Rotterdam met vrienden of familie is dit zeker een aanrader!

11.30 - 12.30 uur Lunch

We beginnen de dag in Rotterdam met een perfect verzorgde lunch in een gezellig restaurant. Maasstad Events heeft voor u de leukste restaurants in Rotterdam geselecteerd.

12.45 - 13.30 uur bezoek Kijkkubus

Iedereen kent ze wel, de kubuswoningen van architect Piet Blom. We gaan bij één van deze bijzondere woningen uit 1984 een kijkje nemen. Geef uw ogen de kost en bekijk de fraaie architectuur.

13.30 - 15.30 uur Step rondleiding Rotterdam

Een leuke manier om de stad te verkennen, dat weten wij van Maasstad Events wel. Daarom pakken we dit keer de step. Onder leiding van een professionele gids krijgen jullie de markante plekjes van de stad te zien. Hoor de mooiste verhalen over Rotterdamse monumenten en bekende gebouwen tijdens een steptocht.

15.30 - 16.30 uur Booijmans van Beuningen incl. gids

Na de intensieve steptocht door Rotterdam is het tijd voor een ontspannen bezoekje aan het Booijmans van Beuningen. Er is een professionele gids die u van alles kan vertellen over de diverse collecties. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen geeft een goede indruk van veel Nederlandse- en Europese topstukken. Monet, Dali, Rembrandt, Van Gogh en Christo, het zijn maar een paar van de bekende kunstenaars wiens werk in dit museum uitvoerig te bezichtigen is.

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook in een andere volgorde of samenstelling te boeken.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Rondleiding Kijkkubus
  • Step rondleiding inclusief gids
  • Bezoek Museum Booijmans van Beuningen
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan