Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondje Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondje Rotterdam

Rotterdam heeft naast de haven zeer veel interessants te bieden. Vandaag is de tourguide van Maasstad Events uw vakkundige loods, in het uitje 'Rondje Rotterdam'.

12.00 - 13.30 Bezoek en lunch Euromast

We starten deze middag bij de Euromast met een heerlijke lunch in het panoramarestaurant. Uiteraard hebben jullie ook nog even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam, waar nog steeds continu imposante gebouwen aan toe worden gevoegd.

14.00 - 15.15 Rondvaart

We vervolgen het programma met een gezellige vaart door de havens van Rotterdam. Kom maar aan boord van de rondvaart boot! Vanaf de Maas krijgt u ook een goed beeld van alle imposante architectonische hoogstandjes, de Rotterdamse bouwkunst en daarnaast ook nog eens de havens.

15.15 - 17.15 Rotterdam City Tour

Nadat iedereen weer vaste grond onder de voeten heeft, staat de stadsgids klaar om jullie mee te nemen voor een interessante stadswandeling door de prachtige Maasstad. De wandeltocht voert langs het kleine aantal vooroorlogse gebouwen èn naoorlogse top architectuur. Uiteraard kent uw Maasstad Events gids ook heel veel leuke weetjes en anekdotes.

17.30 - 18.00 Borrel

Uiteraard weten wij wel hoe we de dag het beste kunnen afsluiten. Jullie worden ontvangen in een gezellig Rotterdams restaurant waar genoten kan worden van een drankje en een bittergarnituur. Wilt u de dag nog uitbreiden met een heerlijk diner of een ander arrangement, dan kunt u dit natuurlijk bespreken met één van de professionele Maasstad Events medewerkers.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree Euromast
  • Lunch Euromast
  • Tickets rondvaart
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • één drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Bittergarnituur tijdens de borrel
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement is naar uw wens aan te passen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot, met andere deelnemers. Wenst u een privé vaart, dan kunnen wij dit ook uiteraard regelen. Vraag naar de mogelijkheden en de meerprijs.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze andere uitjes Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan