9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondje Rotterdam

Details over dit uitje

Rotterdam heeft naast de haven zeer veel interessants te bieden. Vandaag is de tourguide van Maasstad Events uw vakkundige loods, in het uitje 'Rondje Rotterdam'.

12.00 - 13.30 Bezoek en lunch Euromast

We starten deze middag bij de Euromast met een heerlijke lunch in het panoramarestaurant. Uiteraard hebben jullie ook nog even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam, waar nog steeds continue imposante gebouwen aan toe worden gevoegd.

14.00 - 15.15 Rondvaart

We vervolgen het programma met een gezellige vaart door de havens van Rotterdam. Kom maar aan boord van de rondvaart boot! Vanaf de Maas krijgt u ook een goed beeld van alle imposante architectonische hoogstandjes, de Rotterdamse bouwkunst en daarnaast ook nog eens de havens.

15.15 - 17.15 Rotterdam City Tour

Nadat iedereen weer vaste grond onder de voeten heeft, staat de stadsgids klaar om jullie mee te nemen voor een interessante stadswandeling door de prachtige Maasstad. De wandeltocht voert langs het kleine aantal vooroorlogse gebouwen èn naoorlogse top architectuur. Uiteraard kent uw Maasstad Events gids ook heel veel leuke weetjes en anekdotes.

17.30 - 18.00 Borrel

Uiteraard weten wij wel hoe we de dag het beste kunnen afsluiten. Jullie worden ontvangen in een gezellig Rotterdams restaurant waar genoten kan worden van een drankje en een bittergarnituur. Wilt u de dag nog uitbreiden met een heerlijk diner of een ander arrangement, dan kunt u dit natuurlijk bespreken met één van de professionele Maasstad Events medewerkers.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree Euromast
  • Lunch Euromast
  • Tickets rondvaart
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • één drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Bittergarnituur tijdens de borrel
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement is naar uw wens aan te passen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot, met andere deelnemers. Wenst u een privé vaart, dan kunnen wij dit ook uiteraard regelen. Vraag naar de mogelijkheden en de meerprijs.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze andere uitjes Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan