Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Kop van Zuid

Details over dit uitje

De rondleiding op de Kop van Zuid in Rotterdam van Maasstad Events staat bol van boeiende verhalen over de meest recente architectuur van de stad.

Het door Riek Bakker en Teun Koolhaas in de jaren '90 ontworpen masterplan is inmiddels bijna geheel gerealiseerd. Dit groepsuitje of bedrijfsuitje is ideaal voor iedereen die meer wilt weten over ons eigen 'Manhattan aan de Maas'.

Er is meer te zien op de Kop van Zuid dan alleen hoge kantoorgebouwen. De renovatie van het oude haventerrein is slim aangepakt. Ook oude loodsen en pakhuizen kregen een nieuw jasje. Tijdens deze gezellige stadswandeling neemt onze gids u mee naar alle bezienswaardigheden en hoort u alles over het ontstaan en de realisatie van diverse projecten.

De gidsen van Maasstad Events weten als geen ander een stadswandeling, bedrijfsuitje of familie-uitje te voorzien van boeiende anekdotes. Zo krijgt uw bezoek aan Rotterdam gelijk een hele nieuwe dimensie. We leiden u rond langs plekken die extra opletten waard zijn, langs nieuwe of gerenoveerde monumenten en landmarks die een bijzonder verhaal opleveren. De Kop van Zuid leent zich daar uiteraard prima voor.

Inclusief:
  • Begeleiding en uitleg door professionele gids
  • Te boeken op een dag of tijdstip dat u uitkomt!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan