Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Kop van Zuid

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Kop van Zuid

De rondleiding op de Kop van Zuid in Rotterdam van Maasstad Events staat bol van boeiende verhalen over de meest recente architectuur van de stad.

Het door Riek Bakker en Teun Koolhaas in de jaren '90 ontworpen masterplan is inmiddels bijna geheel gerealiseerd. Dit groepsuitje of bedrijfsuitje is ideaal voor iedereen die meer wilt weten over ons eigen 'Manhattan aan de Maas'.

Er is meer te zien op de Kop van Zuid dan alleen hoge kantoorgebouwen. De renovatie van het oude haventerrein is slim aangepakt. Ook oude loodsen en pakhuizen kregen een nieuw jasje. Tijdens deze gezellige stadswandeling neemt onze gids u mee naar alle bezienswaardigheden en hoort u alles over het ontstaan en de realisatie van diverse projecten.

De gidsen van Maasstad Events weten als geen ander een stadswandeling, bedrijfsuitje of familie-uitje te voorzien van boeiende anekdotes. Zo krijgt uw bezoek aan Rotterdam gelijk een hele nieuwe dimensie. We leiden u rond langs plekken die extra opletten waard zijn, langs nieuwe of gerenoveerde monumenten en landmarks die een bijzonder verhaal opleveren. De Kop van Zuid leent zich daar uiteraard prima voor.

Inclusief:
  • Begeleiding en uitleg door professionele gids
  • Te boeken op een dag of tijdstip dat u uitkomt!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan