Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Inburgeringscursus

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdamse Inburgeringscursus

Een Rotterdamse Inburgeringscursus van Maasstad Events: de stad bezoeken en het dialect onder de knie krijgen. Deze cursus helpt u hier mee! Na de stadswandeling leert u in een cursus 'Rotterdams dialect' hoe u daadwerkelijk moet communiceren met een lokale burger. Om de cursus helemaal goed af te sluiten gaat u als klap op de vuurpijl de leukste smartlappen meezingen in een Rotterdams café!

13.00 - 15.00 uur Stadswandeling Rotterdam

Alles wat Rotterdam groot maakt komt tijdens deze stadswandeling aan bod. U krijgt de belangrijkste culturele weetjes en de mooiste verhalen over de echte Rotterdammers, van het verleden tot nu te horen.

15.00 - 16.30 uur Cursus Plat Rotterdams

'Moe je hore', bij deze cursus komt u alle ins-en-outs van het Rotterdams dialect te weten! Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert u verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulair.

16.30 - 18.00 uur Smartlappen Zingen

In een gezellige Rotterdamse gelegenheid gaat u de leukste levensliederen zingen op de klanken van de gezellige accordeonist die aanwezig is. Bang dat u de tekst niet mee kunt zingen? Geen probleem! De tekst is gelukkig mee te lezen!

Inclusief:
  • Gids tijdens de stadswandeling
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de cursus
  • Cursus met materiaal
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan