9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Inburgeringscursus

Details over dit uitje

Een Rotterdamse Inburgeringscursus van Maasstad Events: de stad bezoeken en het dialect onder de knie krijgen. Deze cursus helpt u hier mee! Na de stadswandeling leert u in een cursus 'Rotterdams dialect' hoe u daadwerkelijk moet communiceren met een lokale burger. Om de cursus helemaal goed af te sluiten gaat u als klap op de vuurpijl de leukste smartlappen meezingen in een Rotterdams café!

13.00 - 15.00 uur Stadswandeling Rotterdam

Alles wat Rotterdam groot maakt komt tijdens deze stadswandeling aan bod. U krijgt de belangrijkste culturele weetjes en de mooiste verhalen over de echte Rotterdammers, van het verleden tot nu te horen.

15.00 - 16.30 uur Cursus Plat Rotterdams

'Moe je hore', bij deze cursus komt u alle ins-en-outs van het Rotterdams dialect te weten! Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert u verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulair.

16.30 - 18.00 uur Smartlappen Zingen

In een gezellige Rotterdamse gelegenheid gaat u de leukste levensliederen zingen op de klanken van de gezellige accordeonist die aanwezig is. Bang dat u de tekst niet mee kunt zingen? Geen probleem! De tekst is gelukkig mee te lezen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de cursus
  • Cursus met materiaal
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan