Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game Rotterdam

Details over dit uitje

Vanavond gaan we uitzoeken wie van jullie collega's of vriendengroep het beste zijn zenuwen in bedwang kunnen houden. Met de Sherlock Holmes Dinner Game in Rotterdam van Maasstad Events gaan jullie op zoek naar de moordenaar van een virtuele moord. Dat wordt een avondje speuren! Naast jullie harde speurwerk zorgen we ook nog eens voor de nodige oplaadmomenten. Jullie genieten deze avond van een heerlijk drie gangen diner in drie restaurant naar keuze.

Na het voorgerecht worden jullie verdeeld in verschillende teams, want uiteraard willen wij ook dat er een heuse strijd losbarst. Daarna gaan jullie aan de slag om te zorgen dat aan het einde van het tablet spel jullie de voornaam, achternaam en het moordwapen van de dader kunnen benoemen. Hoe kan je dan achter deze gegevens komen? Daarvoor moeten jullie verschillende opdrachten doen die allemaal via de tablet doorgegeven worden. Zijn jullie de snelste en beste sherlocks?

Blijf scherp en de andere teams voor! Terwijl langzamerhand duidelijker wordt waar de vingerafdrukken gevonden kunnen worden, is het ook tijd om even pauze te nemen. Tussen de spelrondes door genieten jullie namelijk van heerlijke gerechten in gezellige Rotterdamse restaurants. Tijdens het dessert wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt van de Sherlock Holmes. Welk team is het beste en gaat met de hoofdprijs naar huis?

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan