Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Dinner Game Rotterdam

Vanavond gaan we uitzoeken wie van jullie collega's of vriendengroep het beste zijn zenuwen in bedwang kunnen houden. Met de Sherlock Holmes Dinner Game in Rotterdam van Maasstad Events gaan jullie op zoek naar de moordenaar van een virtuele moord. Dat wordt een avondje speuren! Naast jullie harde speurwerk zorgen we ook nog eens voor de nodige oplaadmomenten. Jullie genieten deze avond van een heerlijk drie gangen diner in drie restaurants naar keuze.

Na het voorgerecht worden jullie verdeeld in verschillende teams, want uiteraard willen wij ook dat er een heuse strijd losbarst. Daarna gaan jullie aan de slag om te zorgen dat aan het einde van het tablet spel jullie de voornaam, achternaam en het moordwapen van de dader kunnen benoemen. Hoe kun je dan achter deze gegevens komen? Daarvoor moeten jullie verschillende opdrachten doen die allemaal via de tablet doorgegeven worden. Zijn jullie de snelste en beste sherlocks?

Blijf scherp en de andere teams voor! Terwijl langzamerhand duidelijker wordt waar de vingerafdrukken gevonden kunnen worden, is het ook tijd om even pauze te nemen. Tussen de spelrondes door genieten jullie namelijk van heerlijke gerechten in gezellige Rotterdamse restaurants. Tijdens het dessert wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt van de Sherlock Holmes game. Welk team is het beste en gaat met de hoofdprijs naar huis?

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
22.00 - 23.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan