9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Rotterdam

Details over dit uitje

Vandaag combineren we een speurtocht met een heerlijke brunch, met de speurtocht brunch in Rotterdam, van Maasstad Events.

We wisselen drie restaurants met elkaar af en tussendoor verplaatsen jullie je naar het volgende etablissement via de speurtocht die wij voor jullie uitgezet hebben.

De verschillende groepjes binnen jullie gezelschap worden op pad gestuurd met een oude stadskaart en een vragenlijst. De antwoorden op deze vragen zullen jullie gaandeweg zien te krijgen door heel goed om u heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Halverwege de tocht zullen we pauzeren bij een tweede restaurant. Daar kunnen jullie even de voetjes laten rusten en ondertussen genieten van een heerlijk gerecht. Zorg er wel voor dat de concurrentie jullie antwoorden niet kan zien. Dat zou het wel heel makkelijk voor ze maken.

Na het hoofdgerecht sturen we jullie weer op pad om deel twee van de speurtocht te doen. Los samen met uw team de pittige vraagstukken op om daarna een heerlijk dessert te nuttigen. Tijdens het dessert wordt ook de winnaars bekend gemaakt. Nemen jullie de hoofdprijs mee naar huis?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan