Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour door Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Tandemtour door Rotterdam

De Tandemtour van Maasstad Events in Rotterdam brengt u langs alle bekende plekken en gebouwen die de stad rijk is.

De één wil links af, de ander rechts, gelukkig hebben we een professionele gids voor u klaar staan die u gewoon kunt volgen. Uiteraard laten we u eerst even allemaal wennen aan deze lange fiets, maar al snel ontdekt u dat u gewoon achterop de beentjes kan laten rusten, terwijl uw kopman of -vrouw al het werk doet!

Bezoek voor een gezellig groepsuitje het enige echte Manhattan aan de Maas. Met zijn enorme haven en het grote aantal ‘skyscrapers’ is Rotterdam nog steeds de stad waar vooruitstrevende architectuur en moderne stedenbouw ruim baan krijgen. Het is dé stad om samen met vrienden, familie of collega’s op een ludieke manier te verkennen, gewoon ontspannen op de tandem alsof u het altijd al heeft gedaan. Uw gids gaat u voor langs alle bekende gebouwen.

Tijdens deze Tandemtour hoort u boeiende anekdotes, verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt en de nieuwe gebouwen die eerdaags in het centrum zullen verrijzen. Zo krijgt u op een sportieve manier een goede indruk van het altijd bruisende Rotterdam. Kwestie van doorfietsen en doorbouwen dus!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 1 tandem per 2 personen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan