Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour door Rotterdam

Details over dit uitje

De Tandemtour van Maasstad Events in Rotterdam brengt u langs alle bekende plekken en gebouwen die de stad rijk is.

De één wil links af, de ander rechts, gelukkig hebben we een professionele gids voor u klaar staan die u gewoon kunt volgen. Uiteraard laten we u eerst even allemaal wennen aan deze lange fiets, maar al snel ontdekt u dat u gewoon achterop de beentjes kan laten rusten, terwijl uw kopman of -vrouw al het werk doet!

Bezoek voor een gezellig groepsuitje het enige echte Manhattan aan de Maas, met zijn enorme haven en het grote aantal ‘skyscrapers’ is Rotterdam nog steeds de stad waar vooruitstrevende architectuur en moderne stedenbouw ruim baan krijgen. Het is dé stad om samen met vrienden, familie of collega’s op een ludieke manier te verkennen, gewoon ontspannen op de tandem alsof u het altijd al hebt gedaan. Uw gids gaat u voor langs alle bekende gebouwen.

Tijdens deze Tandemtour hoort u boeiende anecdotes en verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt en de nieuwe gebouwen die eerdaags in het centrum zullen verrijzen. Zo krijgt u op een sportieve manier een goede indruk van het altijd bruisende Rotterdam. Kwestie van doorfietsen en doorbouwen dus!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 1 tandem per 2 personen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan