Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

The Hangover Tablet Game & Ik Hou van Holland Diner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Hangover Tablet Game & Ik Hou van Holland Diner in Rotterdam

Maasstad Events heeft een super leuk en uniek vrijgezellenfeest uitje in hartje Rotterdam: The Hangover. Om de vrijgezellendag compleet te maken sluit u de dag af in een gezellig restaurant voor een spetterend Ik Hou van Holland Diner.

16.00 - 18.00 The Hangover Tablet Game

'The day after' is aangebroken, de dag na jullie fantastische vrijgezellendag en jullie ondervinden nu de naweeën hiervan. Tanden die zijn afgebroken, missende portemonnees en natuurlijk een verschrikkelijke kater. maar het ergste is natuurlijk dat het huwelijk vandaag is en er nog van alles geregeld moet worden...

Het uiteindelijke doel van het spel is zo veel mogelijk munten te verzamelen en hiermee de problemen op te lossen door het gebruik van een tablet. Om het nog even wat lastiger te maken zijn er een aantal virtuele figuren aan het spel toegevoegd en die wil je gegarandeerd ontwijken.. wij geven alvast een kleine tip: heel hard rennen en niet achterom kijken!

18.00 - 22.00 Ik Hou van Holland Diner

Na het virtuele stadsspel is het tijd voor een gezellig samenkomen op een locatie naar uw keuze, uiteraard in het centrum van Rotterdam! Op deze locatie gaat u de ludieke Ik Hou van Holland Quiz spelen inclusief een heerlijk 3-gangen Diner!

Wij zullen jullie algemene kennis over Nederland testen, kunt u raden welke hits er afgespeeld worden en kunnen jullie BN-ers uitbeelden zonder namen te noemen? Onze eigen Linda de Mol (of mannelijke versie) praat de hele quiz aan elkaar met tussendoor een grapje!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een tablet per team
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor en attributen
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan