Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

The Hangover Tablet Game & Ik Hou van Holland Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events heeft een super leuk en uniek vrijgezellenfeest uitje in hartje Rotterdam: The Hangover. Om de vrijgezellendag compleet te maken sluit u de dag af in een gezellig restaurant voor een spetterend Ik Hou van Holland Diner.

16.00 - 18.00 The Hangover Tablet Game

'The day after' is aangebroken, de dag na jullie fantastische vrijgezellendag en jullie ondervinden nu de naweeën hiervan. Tanden die zijn afgebroken, missende portemonnees en natuurlijk een verschrikkelijke kater. maar het ergste is natuurlijk dat het huwelijk vandaag is en er nog van alles geregeld moet worden...

Het uiteindelijke doel van het spel is zo veel mogelijk munten te verzamelen en hiermee de problemen op te lossen door het gebruik van een tablet. Om het nog even wat lastiger te maken zijn er een aantal virtuele figuren aan het spel toegevoegd en die wil je gegarandeerd ontwijken.. wij geven alvast een kleine tip: heel hard rennen en niet achterom kijken!

18.00 - 22.00 Ik Hou van Holland Diner

Na het virtuele stadsspel is het tijd voor een gezellig samenkomen op een locatie naar uw keuze, uiteraard in het centrum van Rotterdam! Op deze locatie gaat u de ludieke Ik Hou van Holland Quiz spelen inclusief een heerlijk 3-gangen Diner!

Wij zullen jullie algemene kennis over Nederland testen, kunt u raden welke hits er afgespeeld worden en kunnen jullie BN-ers uitbeelden zonder namen te noemen? Onze eigen Linda de Mol (of mannelijke versie) praat de hele quiz aan elkaar met tussendoor een grapje!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een tablet per team
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor en attributen
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan