Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen Hotel New York Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen Hotel New York Rotterdam

De locatie voor een uitstekende vergaderarrangement in Rotterdam is het inmiddels zeer bekende Hotel New York, gelegen op het puntje van de Kop van Zuid.

In samenwerking met Hotel New York biedt Maasstad Events u een volledig verzorgde dag inclusief lunch, steptocht en een bezoek aan de Euromast. Wij regelen de huur van de vergaderlocatie, de noodzakelijke hulpmiddelen zoals audiovisuele apparatuur, zorgen ervoor dat het u tijdens de lunch aan niets ontbreekt en verzorgen tevens unieke steptocht en een panoramisch bezoek aan de Euromast.

09.00 - 13.00 Vergaderen in Hotel New York

Het in Jugendstil vorm gegeven interieur geeft een nostalgische sfeer aan uw vergadering. Het is hier prima vertoeven samen met collega's of zakenrelaties. De hoge plafonds en het fabelachtige uitzicht maken deze ruimte.

13.00 - 14.00 Lunch

Geniet van de uitgebreide lunchkaart van het restaurant, de verse gerechten en maak na de koffie een nog even een ommetje langs de kade.

14.00 - 16.00 Steptocht door Rotterdam

Een echte kick-bike instructeur van Maasstad Events maakt zich op om uw gezelschap over de Kop van Zuid en verder te laten bewegen. Zowel sportief als uitdagend, de step is een leuk vervoermiddel om Rotterdam beter te bekijken. Uiteraard geeft onze gids op gezette tijden boeiend commentaar op alle architectonische innovaties, gebouwen en stadsontwikkelingen die u passeert.

16.00 - 17.00 Bezoek Euromast

Een bezoek aan Rotterdam kan niet zonder de Euromast te beklimmen. Geniet van de prachtige panorma's en de vergezichten op de Maasstad. Het is een feestelijke afsluiting van uw dagje uit in Rotterdam.

Inclusief:
  • Huur vergaderzaal Hotel New York inclusief toebehoren
  • Uitgebreide lunch
  • Steptocht met enthousiaste begeleiding

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen in Rotterdam. Maasstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens of na uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan