9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen Hotel New York Rotterdam

Details over dit uitje

De locatie voor een uitstekende vergaderarrangement in Rotterdam is het inmiddels zeer bekende Hotel New York, gelegen op het puntje van de Kop van Zuid.

In samenwerking met Hotel New York biedt Maasstad Events u een volledig verzorgde dag inclusief lunch, steptocht en een bezoek aan de Euromast. Wij regelen de huur van de vergaderlocatie, de noodzakelijke hulpmiddelen zoals audiovisuele apparatuur, zorgen ervoor dat het u tijdens de lunch aan niets ontbreekt en verzorgen tevens unieke steptocht en een panoramisch bezoek aan de Euromast.

09.00 - 13.00 Vergaderen in Hotel New York

Het is Jugendstil vorm gegeven interieur geeft een nostalgische sfeer aan uw vergadering. Het is hier prima vertoeven samen met collega's of zakenrelaties. De hoge plafonds en het fabelachtige uitzicht maken deze ruimte

13.00 - 14.00 Lunch

Geniet van de uitgebreide lunchkaart van het restaurant, de verse gerechten en maak na de koffie een nog even een ommetje langs de kade.

14.00 - 16.00 Steptocht door Rotterdam

Een echte kick-bike instructeur van Maasstad Events maakt zich op om uw gezelschap over de Kop van Zuid en verder te laten bewegen. Zowel sportief als uitdagend, de step is een leuk vervoermiddel om Rotterdam beter te bekijken. Uiteraard geeft onze gids op gezette tijden boeiend commentaar op alle architectonische innovaties, gebouwen en stadsontwikkelingen die u passeert.

16.00 - 17.00 Bezoek Euromast

Een bezoek aan Rotterdam kan niet zonder de Euromast te beklimmen. Geniet van de prachtige panorma's en de vergezichten op de Maasstad. Het is een feestelijke afsluiting van uw dagje uit in Rotterdam.

Inclusief:
  • Huur vergaderzaal Hotel New York inclusief toebehoren
  • Uitgebreide lunch
  • Steptocht met enthousiaste begeleiding

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen in Rotterdam. Maasstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens of na uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan