Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen SS Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen SS Rotterdam

Wilt u op een originele en maritieme locatie vergaderen in de haven van Rotterdam? Boek dan dit vergaderarrangement van Maasstad Events!

Het voormalige stoomschip SS Rotterdam van de Holland-Amerika lijn is uitstekend uitgerust voor een meeting, vergaderarrangement of samenkomst met uw zakenrelaties, collega's of belangstellenden. Dit arrangement wordt u aangeboden inclusief een gezellige afsluiting, een uurtje heerlijk ronddobberen op een oud reddingsschip van de SS Rotterdam.

09.00 - 17.00 Vergaderen met lunchbuffet

Even tussen de middag van de skyline genieten, er even tussenuit voor een 1-op-1 gesprek langs de boarding, de SS Rotterdam biedt groepen tot 50 personen een prima gelegenheid om een uniek vergaderarrangement vorm te geven. Samen met de professionals van Maasstad Events organiseert u dit event van A tot Z.

17.00 - 18.00 Rondvaart Haven Rotterdam

Met het oude reddingsschip van de SS Rotterdam gaat u na afloop van de vergadersessie de haven verder verkennen, een ontspannen afsluiting van uw zakelijke dagje Rotterdam.

Inclusief:
  • Huur vergaderruimte SS Rotterdam
  • Rondvaart
  • Onbeperkt koffie/thee, frisdranken
  • Watercooler in de vergaderzaal
  • Lunchbuffet met diverse broodsoorten, hartig en zoet beleg, kopje soep, warme snack en vers fruit
  • Melk/karnemelk, vruchtensappen tijdens de lunch
  • Hartige snack tijdens de middagpauze
  • Vers fruit
  • Blocnotes en pennen
  • Plasmascherm, laptop, flip-over, stiften

Tip:

Natuurlijk kunt u na het vergaderen hele andere activiteiten plannen in Rotterdam. Maasstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens of na uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze alternatieve rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan