Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Rotterdam

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking & Floating Dinner van Maasstad Events in Rotterdam van een 3-gangen diner en de prachtige Maasstad: eten, en een leuke rondvaart met gids!

Bent u bezig met een bedrijfsuitje of groepsuitje te organiseren? Bij Maasstad Events kunt u nu een leuk arrangement in Rotterdam boeken dat zorgt voor veel gezelligheid en afwisseling.

Tijdens het arrangement nemen we u maar liefst mee naar drie verschillende restaurants in Rotterdam en zorgt de gids voor een interessante rondleiding door de stad. Daar bovenop kunt u ook nog eens genieten van een ontspannen boottocht.

We starten het Walking and Floating Dinner met een heerlijk voorgerecht in het eerste restaurant. Na het gerecht zal de gids zich bij jullie gezelschap voegen. Tijdens de stadswandeling zal hij u leuke anekdotes vertellen over de Rotterdammers en de gebouwen waar u langs loopt. Natuurlijk komt de bewogen geschiedenis van de stad uitgebreid aan bod. Over de route hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken, de gids zorgt dat jullie langzaam naar het volgende restaurant lopen waar het hoofdgerecht op u staat te wachten.

Na deze smakelijke pauze nemen wij u mee op onze comfortabele rondvaartboot voor een vaartochtje over de Maas. Vanaf het water ziet u pas echt dat Rotterdam met recht 'het Manhattan aan de Maas' wordt genoemd. De gebouwen op de Kop van Zuid springen nog steeds uit de grond en enkele van deze gebouwen zijn de hoogste gebouwen van Nederland.

Na een uurtje ronddobberen meren we weer af en lopen wij naar het laatste etablissement voor een afsluitend nagerecht. Daar kunnen jullie lekker nagenieten van de avond.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een overdekte boot.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan