Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner in Rotterdam

Geniet bij het Walking & Floating Dinner van Maasstad Events in Rotterdam van een 3-gangen diner en de prachtige Maasstad: eten, en een leuke rondvaart met gids!

Bent u bezig met een bedrijfsuitje of groepsuitje te organiseren? Bij Maasstad Events kunt u nu een leuk arrangement in Rotterdam boeken dat zorgt voor veel gezelligheid en afwisseling.

Tijdens het arrangement nemen we u maar liefst mee naar drie verschillende restaurants in Rotterdam en zorgt de gids voor een interessante rondleiding door de stad. Daar bovenop kunt u ook nog eens genieten van een ontspannen boottocht.

We starten het Walking and Floating Dinner met een heerlijk voorgerecht in het eerste restaurant. Na het gerecht zal de gids zich bij jullie gezelschap voegen. Tijdens de stadswandeling zal hij u leuke anekdotes vertellen over de Rotterdammers en de gebouwen waar u langs loopt. Natuurlijk komt de bewogen geschiedenis van de stad uitgebreid aan bod. Over de route hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken, de gids zorgt dat jullie langzaam naar het volgende restaurant lopen waar het hoofdgerecht op u staat te wachten.

Na deze smakelijke pauze nemen wij u mee op onze comfortabele rondvaartboot voor een vaartochtje over de Maas. Vanaf het water ziet u pas echt dat Rotterdam met recht 'het Manhattan aan de Maas' wordt genoemd. De gebouwen op de Kop van Zuid springen nog steeds uit de grond en enkele van deze gebouwen zijn de hoogste gebouwen van Nederland.

Na een uurtje ronddobberen meren we weer af en lopen wij naar het laatste etablissement voor een afsluitend nagerecht. Daar kunnen jullie lekker nagenieten van de avond.

Programma-indicatie:

17.00 - 18.00 Voorgerecht
18.00 - 19.00 Rondleiding
19.00 - 20.00 Hoofdgerecht
20.15 - 21.45 Rondvaart
22.00 - 23.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een overdekte boot.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart van 1,5 uur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan