Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Rotterdam

Details over dit uitje

Beleef Rotterdam in drie heerlijke etappes. Het Winter Walking Dinner, de culinaire stadswandeling van Maasstad Events is een unieke belevenis!

U krijgt niet alleen allemaal leuke anekdotes te horen over de monumenten van de moderne Maasstad, ook schuift u nog eens drie keer aan in een ander restaurant voor weer een ander gerecht! Een perfecte winterwandeling voor de inwendige mens dus!

Rotterdam kent allerlei prachtige monumenten en natuurlijk de besneeuwde hoogbouw die vanaf alle straten en pleinen te zien is. Tijdens het Winter Walking Dinner door de straten van Rotterdam komt al het pracht en praal aan u voorbij. De professionele gids vertelt u allerlei details over de mooiste plekjes van de stad, dit alles op weg naar het volgende restaurant. Een leuk winter uitje in Rotterdam!

Voor deze speciale wandeling heeft Maasstad Events de beste restaurants geselecteerd, met de beste culinaire gerechten tijdens de wintermaanden. Om je vingers bij af te likken!

Programma-Indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Rondleiding
21.45 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan