Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Buikdansen in Rotterdam

Wilt u met vriendinnen iets actiefs en leuks doen? Kom dan helemaal los tijdens de Workshop Buikdansen in Rotterdam van Maasstad Events!

Deze verleidelijke dans komt uit het Midden-Oosten en wordt al eeuwen gebruikt om het leven te vieren! Met deze workshop neemt u een kijkje in de Oosterse cultuur en krijgt u een stuk soepelere heupen!

Gaat er één van de dames eerdaags trouwen of is er gewoon een feestje te vieren? Bij de bruid wordt speciaal stilgestaan om alle wensen en tips van de meiden in ontvangst te nemen. Natuurlijk gaat u eerst beginnen met de finetuning van de dans zelf. Buikdansen doet u met uw hele lichaam!

Deze sensuele dans zal voorgedaan worden door een dame met vele ervaring in de edele kunst van het buikdansen. Tussendoor neemt u even een kleine pauze om bij te komen van deze energieke dans.

Door de sierlijke armbewegingen in combinatie met de heupbewegingen wordt de buikdans een lust voor het oog. Nog een stuk leuker is het als u de keelklanken van de Oosterse dames gaat proberen na te doen, hoewel, dat blijkt ook nog een hele tour!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Buikdanskostuum voor de VIP
  • Locatie in het centrum van Rotterdam

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan