Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u met vriendinnen iets actiefs en leuks doen? Kom dan helemaal los tijdens de Workshop Buikdansen in Rotterdam van Maasstad Events!

Deze verleidelijke dans komt uit het Midden-Oosten en wordt al eeuwen gebruikt om het leven te vieren! Met deze workshop neemt u een kijkje in de Oosterse cultuur en krijgt u een stuk soepelere heupen!

Gaat er één van de dames eerdaags trouwen of is er gewoon een feestje te vieren? Bij de bruid wordt speciaal stilgestaan om alle wensen en tips van de meiden in ontvangst te nemen. Natuurlijk gaat u eerst beginnen met de finetuning van de dans zelf. Buikdansen doet u met uw hele lichaam!

Deze sensuele dans zal voorgedaan worden door een dame met vele ervaring in de edele kunst van het buikdansen. Tussendoor neemt u even een kleine pauze om bij te komen van deze energieke dans.

Door de sierlijke armbewegingen in combinatie met de heupbewegingen wordt de buikdans een lust voor het oog. Nog een stuk leuker is het als u de keelklanken van de Oosterse dames gaat proberen na te doen, hoewel, dat blijkt ook nog een hele tour!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Buikdanskostuum voor de VIP
  • Locatie in het centrum van Rotterdam

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan