Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Rotterdam

Details over dit uitje

Bereik tijdens de muzikale Workshop Djembé van Maasstad Events de verschillende klankkleuren van het instrument! De percussie van Afrika kent een zeer opzwepend ritme.

Voor een vrijgezellenfeest of uitje met vrienden, familie of collega's is even lekker trommelen tijdens deze workshop een perfecte manier om stoom af te blazen.

De Djembé werd traditioneel gebruikt door vele Afrikaanse stammen om op kilometers afstand met andere dorpen te communiceren. Het instrument wordt met de hand gemaakt en is een stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is bespannen. Het bespelen van de Djembé vergt wel enige oefening. De enthousiaste begeleiding staat u terzijde zodat u alles uit de trommel kunt halen wat er in zit!

In ongeveer anderhalf uur leert u hoe u samen met uw gezelschap tot een ritmisch hoogtepunt komt waar ze in Senegal of Mali nog wat van kunnen leren! Veel plezier tijdens deze muzikale Djembé Workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan