Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Opnemen in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lipdub Opnemen in Rotterdam

Uw eigen lipdub opnemen? Dat kan! Boek nu dit waanzinnig leuke arrangement van Maasstad Events. Niemand valt af, iedereen heeft talent!

U zult schitteren in uw eigen lipdub!

Van te voren geeft u uw favoriete muzieknummer aan ons door. Vervolgens bent u degene die de hoofdrol speelt in een lipdub die in 3 uur, onder enthousiaste begeleiding (lees: een vakbekwame regisseur), in de binnenstad van de Maasstad wordt opgenomen.

De clip wordt volgens een vooraf besproken script gefilmd met professioneel materiaal. Alles wordt gefilmd op de dag zelf! De beelden worden gemonteerd en de complete clip zal aangeleverd worden via de mail. Deze wordt naar u opgestuurd.

Vervolgens is het nog maar een kleine stap om de lipdub via bijvoorbeeld YouTube aan de hele wereld te tonen! U wordt beroemd!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Professionele camera's
  • Montage
  • Complete Video
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Belangrijk:

Per reservering wordt eenmalig € 50,00 excl. BTW aan reiskosten in rekening gebracht.

Reservering voor kleinere groepen:

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan