Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lipdub Workshop in Rotterdam

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Tijdens Lipdub workshop van Maasstad Events worden professionele camera’s aan het werk gezet.  Een creatief event voor iedereen!

 

Heeft u iets leuks te vieren of wilt u een professionele videoclip maken met familie, vrienden of collega’s?

 

Met een vriendenclubje iets leuks opnemen, of voor een bruiloft een speciaal aandenken creëren voor de bruid en bruidegom? Het is allemaal mogelijk tijdens deze Lipdub Workshop in Rotterdam! En wat dacht u van een hilarische clip als herinnering aan een ludiek vrijgezellenfeest?

 

Een Lipdub is een videoclip, waarbij een lied nagesynchroniseerd wordt op film. De clip duurt ongeveer vier tot vijf minuten. Het is natuurlijk het leukst als er een goede hit wordt uitgezocht voor de clip, zodat iedereen goed kan meezingen! Tijdens de workshop zorgen de begeleiders ervoor alles goed op beeld komt!

 

Uiteraard wordt er voor het opnemen van de videoclip besproken hoe het er ongeveer uit moet zien. De regie wordt door Maasstad Events aan het werk gezet om de muziek perfect te synchroniseren met de beelden die zijn opgenomen. Beleef deze geweldige Libdub Workshop in Rotterdam en maak een onvergetelijke, professionele videoclip!

Inclusief:

– Professionele regisseur en camera-operators
– Gegarandeerde teambuilding tijdens bedrijfsuitje
– Attributen
– Videoclip op DVD naderhand toegestuurd
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan