Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Paaldansen in Rotterdam

De Workshop Paaldansen in Rotterdam begint met een flexibele instructrice, eentje die de fijne kneepjes van het vak in de vingers heeft, of eigenlijk in de benen.

U zult tijdens deze cursus van Maasstad Events getraind worden in de fijne technieken van de edele dans van het verleiden.

U gaat natuurlijk zelf ook aan de slag om de paal te bedwingen. Eens kijken of de heupen een beetje los kunnen komen met de denderende dreunen van een opzwepende beat.

Na verschillende inleidende oefeningen en een beetje rekken en strekken om de spieren op te warmen, gaat u zelf natuurlijk ook wat kunsten uitproberen. De vriendinnen kijken toe hoe u de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt! Tijdens de workshop komt u tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook!

De professionele, flexibele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Trek soepele kleding aan en zorg voor een paar stevige dijen. Neem uw verleidingskunsten allemaal mee naar huis en probeer onderweg uw kunsten uit op de lantaarnpalen!

Perfect geschikt voor een vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor een leuk uitje met vriendinnen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen is voor deze workshop aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan