Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Rotterdam

Details over dit uitje

De Workshop Paaldansen in Rotterdam begint met een flexibele instructrice, eentje die de fijne kneepjes van het vak in de vingers heeft, of eigenlijk in de benen.

U zult tijdens deze cursus van Maasstad Events getraind worden in de fijne technieken van de edele dans van het verleiden.

U gaat natuurlijk zelf ook aan de slag om de paal te bedwingen. Eens kijken of de heupen een beetje los kunnen komen met de denderende dreunen van een opzwepende beat.

Na verschillende inleidende oefeningen, een beetje rekken en strekken om de spieren op te warmen, gaat u zelf natuurlijk ook wat kunsten uitproberen. De vriendinnen kijken toe hoe u de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt! Tijdens de workshop komt u tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook!

De professionele, flexibele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Trek soepele kleding aan en zorg voor een paar stevige dijen. Neem uw verleidingskunsten allemaal mee naar huis en probeer onderweg uw kunsten uit op de lantaarnpalen!

Perfect geschikt voor een vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor een leuk uitje met vriendinnen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen is voor deze workshop aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan