Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue – City Tour in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events nodigt u met de Barbecue City Tour uit voor een gezellige avond met heerlijk eten en een kijkje in de fascinerende wereld van het mooie Rotterdam!

Tijdens deze ontspannen en gezellige Barbecue-tour geniet u van de lekkerste gerechten van de barbecue en onderneemt u een leerzame, leuke excursie!

18.30 - 21.00 Barbecue

Jullie beginnen met een overheerlijke barbecue bij een van de leukste restaurants van Rotterdam! Op het menu staan de lekkerste delicatessen en de ober heeft een perfect, maar hoe kan het ook anders, gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje gaat u een interessante stadswandeling door de Maasstad maken.

21.00 - 23.00 Citytour

Samen met een professionele gids bezoekt u de mooiste en leukste plekken van de moderne stad. U krijgt allerlei interessante anekdotes te horen over verschillende monumenten, het bombardement en de prachtige skyline van de stad. U loopt op uw gemak door de prachtig verlichte stad en staat zo nu en dan even stil tijdens een flamboyant praatje van de stadsgids.

Inclusief:
  • Compleet verzorgde barbecue
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan