Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Zoekt u een activiteit in Rotterdam en wilt u ook lunchen? Ga tijdens de Crazy Lunch van Maasstad Events gekke opdrachten uitvoeren én tussendoor lekker eten.

Uw gezelschap komt in drie verschillende restaurants en na elk gerecht krijgt u weer een aantal andere ludieke opdrachten. Waar kunt u aan denken? Wat dacht u van de volgende opdrachten: Bel bij iemand aan en vraag of je een bakkie met een kaakie kan komen doen of verdien wat centen als straatmuzikant.

Wees er gerust op dat wij van Maasstad Events de opdrachten wel zo crazy hebben gemaakt dat het niet iets is wat u normaal zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en achteraf krijgt u de filmpjes digitaal toegestuurd, zo kunt u nog eens bekijken hoe gek u eigenlijk was!

Uiteraard is het wel de bedoeling dat de teams zo veel mogelijk opdrachten uitvoeren. Om dit te motiveren wordt er tijdens het dessert een prijsuitreiking gedaan en zet de begeleider het beste team in het zonnetje! Reserveer de Crazy Lunch Rotterdam en breng uw verjaardag, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot leven!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Crazy tip voor de echte feestneuzen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan