Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Rotterdams

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cursus Plat Rotterdams

Tijdens de originele Cursus Plat Rotterdams van het Maasstad Events gaat u proberen met uw Rotterdamse cabaretier het Havenstad-accent zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

U komt tijdens de cursus in Rotterdam alles te weten over het Rotterdamse toontje en u leert bepaalde uitdrukkingen kennen. 'Moe si hore', Bij deze cursus komt u alle ins-en-outs van het Rotterdams dialect te weten! Dus bij een bakkie pleur, glasie fris tot een biertje leert u verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan van de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en zooooooooo behoren snel tot uw eigen-vocabulair.

Loopt u op straat of in het wild een echte Rotterdammer tegen het lijf? Wees dan niet bang! Het zijn attente en gevoelige mensen. Hee, Kijk Uit joh Mafketel! Is een goed bedoelde opmerking waarbij de Rotterdammers u behoeden voor eventuele escalatie.

'Effe to m'n aige gezaik luisteren', Hebbie goed gegeten?

Voor deze cursus is a kleine uitleg en een stukje oefenconversatie nodig, waarna u de Rotterdammers een stuk beter aanvoelt! Een cursus waarbij u flink zult gaan lachen!

Volg deze hilarische cursus 'plat Rotterdams' en uw integratie in de Maasstad is aanstaande!

Inclusief:
  • Rotterdamse cabaretier
  • Locatie
  • Oefenmateriaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale toevoegen aantal deelnemers voor workshop ? Als u bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kunt u ook gewoon met minder personen deelnemen.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan