Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Rotterdams

Details over dit uitje

Tijdens de originele Cursus Plat Rotterdams van het Maasstad Events gaat u proberen met uw Rotterdamse cabaretier het Havenstad-accent zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

U komt tijdens de cursus in Rotterdam alles te weten over het Rotterdamse toontje en u leert bepaalde uitdrukkingen kennen. 'Moe si hore', Bij deze cursus komt u alle ins-en-outs van het Rotterdams dialect te weten! Dus bij een bakkie pleur, glasie fris tot een biertje leert u verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan van de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en zooooooooo behoren snel tot uw eigen-vocabulair.

Loopt u op straat of in het wild een echte Rotterdammer tegen het lijf? Wees dan niet bang! Het zijn attente en gevoelige mensen. Hee, Kijk Uit joh Mafketel! Is een goed bedoelde opmerking waarbij de Rotterdammer u behoeden voor eventuele escalatie.

'Effe to m'n aige gezaik luisteren', Hebbie goed gegeten?

Voor deze cursus is a kleine uitleg en een stukje oefenconversatie nodig, waarna u de Rotterdammers een stuk beter aanvoelt! Een cursus waarbij u flink zult gaan lachen!

Volg deze hilarische cursus 'plat Rotterdams' en uw integratie in de Maasstad is aanstaande!

Inclusief:
  • Rotterdamse cabaretier
  • Locatie
  • Oefenmateriaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale toevoegen aantal deelnemers voor workshop ? Als u bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kunt u ook gewoon met minder personen deelnemen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan