9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Lunch Game Rotterdam

Details over dit uitje

Een avontuur beleven met vrienden of collega’s in Rotterdam? Met Escape City Lunch Game van Maasstad Events weet je zeker dat je adrenalineniveau omhoog gaat. Deze City Game staat in het teken van een virtuele zoektocht naar gijzelaars die door de sinistere Dr. Crypto zijn gegijzeld. In teams gaan jullie de competitie aan om binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk gegijzelden vrij te krijgen.

Door aanwijzingen te volgen en sporen te bestuderen op gevels en gebouwen, komen jullie steeds dichter bij het uiteindelijke doel. Maar het wordt zeker ook gezellig! Deze city game is opgedeeld in twee delen, elk deel wordt afgesloten met een bezoek aan een voortreffelijk restaurant in hartje Rotterdam.

Dr. Crypto heeft een paar onschuldigen gekidnapt en ze vastgeketend op diverse plekken in het centrum van Rotterdam. Door samen te werken moeten jullie binnen de gestelde tijd alle gijzelaars zien te bevrijden. Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jullie team op het goede spoor te zetten. De klok tikt onherroepelijk door…..De gegijzelden zijn ten einde raad en verwachten een heldendaad! Van de politie hebben jullie een zak met geld meegekregen om als het echt tegenzit, de gijzelaars vrij te kopen.

Om na de tweede spelronde komen jullie allemaal weer bij elkaar voor de finale en een verrukkelijk dessert. Het beste opsporingsteam wordt in ’t zonnetje gezet en er wordt geproost op de goede afloop!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Escape City deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Escape City deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 52,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan