Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Lunch in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get the Picture Lunch in Rotterdam

Lekker wandelen, eten én tussendoor een fotospeurtocht doen in de binnenstad van Rotterdam? Dat is mogelijk tijdens de Get the Picture Lunch van Maasstad Events.

De leukste restaurants, een route met leuke opdrachten en genieten van het schitterende centrum van onze Maasstad. U passeert deze middag drie geweldige restaurants die jullie zullen verwennen met heerlijke gerechten.

Uw gezelschap wordt voor de fotospeurtocht opgedeeld in teams van maximaal 8 personen. Na het voorgerecht wordt iedereen gewapend met een camera op pad gestuurd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven, maar mocht u een bekende Nederlander tegenkomen raden we u zeker aan om deze vast te leggen! Misschien is de begeleider in een goede bui en levert dit wel een bonuspunten op.

Op het eind van de middag zullen jullie weten wie de winnaars zijn van de fotospeurtocht. Voor de winnaars staat de enige echte hoofdprijs klaar.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Puzzeltocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Puzzeltocht deel 2
17.00 - 18.00 Prijsuitreiking en dessert

Wilt u het arrangement liever op andere tijdstippen plaats laten vinden dan is dat uiteraard mogelijk.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle foto's worden achteraf toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan