Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Brunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Lekker wandelen, eten én tussendoor een fotospeurtocht doen in de binnenstad van Rotterdam? Dat is mogelijk tijdens de Get the Picture Brunch van Maasstad Events.

De leukste restaurants, een route met leuke opdrachten en genieten van het schitterende centrum van onze Maasstad. U passeert deze middag drie geweldige restaurants die jullie zullen verwennen met heerlijke gerechten.

Uw gezelschap wordt voor de fotospeurtocht opgedeeld in teams van maximaal 8 personen. Na het voorgerecht wordt iedereen gewapend met een camera op pad gestuurd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven, maar mocht u een bekende Nederlander tegenkomen raden we u zeker aan om deze vast te leggen! Misschien is de begeleider in een goede bui en levert dit wel een bonuspunten op.

Op het eind van de middag zullen jullie weten wie de winnaars zijn van de fotospeurtocht. Voor de winnaars staat de enige echte hoofdprijs klaar.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Puzzeltocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Puzzeltocht deel 2
17.00 - 17.30 Prijsuitreiking en dessert

Wilt u het arrangement liever op andere tijdstippen plaats laten vinden dan is dat uiteraard mogelijk.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle foto's worden achteraf toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan