9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Partyboot in Rotterdam

Details over dit uitje

Trossen los en feesten maar! Dat gaan we vanavond zeker doen tijdens de Partyboot van Maasstad Events! Hebben jullie een speciale gelegenheid en is het tijd voor een goed feestje? Wij weten er wel raad mee!

Jullie worden in het centrum van Rotterdam verwelkomd op jullie eigen partyboot. We starten met een gezellige borrel om vervolgens het buffet te openen. Uiteraard is het een uitgebreid buffet waar iedereen iets lekkers tussen kan vinden.

Natuurlijk varen we langs de prachtige skyline van Rotterdam. Zeker in de avond is dit met de verlichte gebouwen het bezichtigen waard. Ondertussen is de crew hard bezig om jullie gezelschap volledig in de watten te leggen! Na het diner zal de DJ starten met heerlijke beats waarop natuurlijk lekker gedanst kan worden! Kletst u liever even met collega's dan kan dat natuurlijk aan de tafels.

Heeft u zelf ideeën om toe te voegen aan jullie partyboot? Dat kan natuurlijk. Wij maken er graag een feest op maat van. Geniet bij dit uitje van de Rotterdamse skyline met heerlijke hapjes, een borrel en maak van uw feest op het water een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Gefrituurde hapjes
  • 5 uur onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Buffet
  • Dessert
  • DJ
  • Crew en Captain
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

– Live Band
– Entertainment

Programma-indicatie:

18.00 – 18.30 Ontvangst en borrel
18.30 – 21.00 Buffet
21.00 – 23.00 Feestavond

Prijs:

100 – 124 personen € 99,50p.p. excl. BTW
125 – > personen € 96,50 p.p. excl. BTW

Extra lang varen?

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze bedrijfsuitje Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan