Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Partyboot in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Partyboot in Rotterdam

Trossen los en feesten maar! Dat gaan we vanavond zeker doen tijdens de Partyboot van Maasstad Events! Hebben jullie een speciale gelegenheid en is het tijd voor een goed feestje? Wij weten er wel raad mee!

Jullie worden in het centrum van Rotterdam verwelkomd op jullie eigen partyboot. We starten met een gezellige borrel om vervolgens het buffet te openen. Uiteraard is het een uitgebreid buffet waar iedereen iets lekkers tussen kan vinden.

Natuurlijk varen we langs de prachtige skyline van Rotterdam. Zeker in de avond is dit met de verlichte gebouwen het bezichtigen waard. Ondertussen is de crew hard bezig om jullie gezelschap volledig in de watten te leggen! Na het diner zal de DJ starten met heerlijke beats waarop natuurlijk lekker gedanst kan worden! Kletst u liever even met collega's dan kan dat natuurlijk aan de tafels.

Heeft u zelf ideeën om toe te voegen aan jullie partyboot? Dat kan natuurlijk. Wij maken er graag een feest op maat van. Geniet bij dit uitje van de Rotterdamse skyline met heerlijke hapjes, een borrel en maak van uw feest op het water een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Gefrituurde hapjes
  • 5 uur onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Buffet
  • Dessert
  • DJ
  • Crew en Captain
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

– Live Band
– Entertainment

Programma-indicatie:

18.00 – 18.30 Ontvangst en borrel
18.30 – 21.00 Buffet
21.00 – 23.00 Feestavond

Prijs:

100 – 124 personen € 99,50p.p. excl. BTW
125 – > personen € 96,50 p.p. excl. BTW

Extra lang varen?

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze bedrijfsuitje Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan