Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Rotterdam

Details over dit uitje

De Biking Dinner van Maasstad Events is geschikt voor iedereen die houdt van bewegen en lekker eten in Rotterdam! Genieten van culinaire hoogstandjes in het moderne centrum, met een sportief gedeelte op de fiets.

De professionele gids gaat met u langs de mooiste plekken van Rotterdam. Tussen het fietsen door stapt u binnen bij verschillende restaurants om te genieten van een heerlijk gerecht. Op deze manier leert u de keuken van Rotterdam echt kennen! Tussen het dineren door moeten de calorieën natuurlijk wel verbrand worden, dus stap op de fiets om de Maasstad verder te beleven!

De gidsen van Maasstad Events zijn getraind in het vertellen van de meest interessante verhalen over de stad, de cultuur en alle bekende plekjes. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Rotterdam op een actieve manier met vrienden en familie!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 19.15 uur Fietsen ophalen
19.15 - 20.00 uur Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 uur Fietstocht deel 2
21.45 - 22.00 uur Fietsen terug brengen
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan