Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Diner Rotterdam

Details over dit uitje

Speurneuzen opgelet! De Kolonisten van Catan Diner Game is het leukste uitje van dit moment en uitermate geschikt om te zorgen dat jullie team nog hechter wordt. Wat gaan jullie dan eigenlijk doen? Deze avond gaan jullie in teams van 5-8 personen met elkaar de strijd aan om een zo groot mogelijke virtuele kolonie te starten. Jullie moeten grondstoffen verkrijgen, ridderkaarten kunnen gespeeld worden en ontwikkelingskaarten kunnen aangekocht worden. Het lijkt makkelijk, maar let goed op, want grondstoffen kunnen uitgeput worden.

Uiteraard is dit nog lang niet alles! Het spel wordt ook nog eens afgewisseld met een heerlijk drie gangen diner, die jullie in maar liefst drie verschillende restaurants gaan nuttigen. Zo kunnen jullie tussendoor ook nog eens gezellig kletsen met collega's of vrienden en genieten van verschillende Rotterdamse culinaire hoogstandjes.

Nadat de tweede spelronde is afgelopen en jullie genieten van het dessert, maakt de begeleider de balansen op. Terwijl jullie genieten zal het winnende team bekend gemaakt worden en krijgen zij de hoofdprijs uitgereikt.

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Kolonisten van Catan Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Kolonisten van Catan Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan