Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Details over dit uitje

Zoekt u een gezellig arrangement? Bij de Lunch - Crime City Game - Borrel van Maasstad Events in Rotterdam start u de dag goed met een heerlijke lunch!

U start de middag met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaat u een hypermodern en uitdagend virtueel GPS tablet spel spelen! De middag wordt vervolgens afgesloten met een gezellige borrel. Bent u er klaar voor?

12.30 - 14.00 Lunch

U begint deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Rotterdam. Geniet van al het lekkers dat er is en eet en drink voldoende: het vervolgprogramma zal de nodige energie van u vergen!

14.00 - 16.00 Crime City Game

Na de lunch zullen uw criminele capaciteiten getest worden. Dit hypermoderne spel maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Welk team gaat het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt het spel precies? Het doel van de game is best eenvoudig: aan u de taak om zo veel mogelijk buit te verzamelen. U terroriseert samen met uw handlangers het stadscentrum van Rotterdam. Probeer wapens te verzamelen en kluizen te kraken en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Maar... kijk wel uit voor de politie! Wordt u samen met uw team een beruchte straatbende?

Tijdens het spel kunnen jullie zien wat er op de bankrekening van de concurrentie staat. Zo weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Kortom, het wordt een bloedstollende race! Heeft u nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Grijp dan nu uw kans!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze inspannende activiteiten is het natuurlijk ook tijd om even lekker te relaxen. U gaat naar een leuke gelegenheid in Rotterdam om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard zal er ook bekend gemaakt worden welk team de winnaar is geworden van de Crime City Game. Het winnende team gaat uiteraard niet naar huis zonder beloning! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan