Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Zoekt u een gezellig arrangement? Bij de Lunch - Crime City Game - Borrel van Maasstad Events in Rotterdam start u de dag goed met een heerlijke lunch!

U start de middag met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaat u een hypermodern en uitdagend virtueel GPS tablet spel spelen! De middag wordt vervolgens afgesloten met een gezellige borrel. Bent u er klaar voor?

12.30 - 14.00 Lunch

U begint deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Rotterdam. Geniet van al het lekkers dat er is en eet en drink voldoende: het vervolgprogramma zal de nodige energie van u vergen!

14.00 - 16.00 Crime City Game

Na de lunch zullen uw criminele capaciteiten getest worden. Dit hypermoderne spel maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Welk team gaat het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt het spel precies? Het doel van de game is best eenvoudig: aan u de taak om zo veel mogelijk buit te verzamelen. U terroriseert samen met uw handlangers het stadscentrum van Rotterdam. Probeer wapens te verzamelen en kluizen te kraken en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Maar... kijk wel uit voor de politie! Wordt u samen met uw team een beruchte straatbende?

Tijdens het spel kunnen jullie zien wat er op de bankrekening van de concurrentie staat. Zo weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Kortom, het wordt een bloedstollende race! Heeft u nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Grijp dan nu uw kans!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze inspannende activiteiten is het natuurlijk ook tijd om even lekker te relaxen. U gaat naar een leuke gelegenheid in Rotterdam om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard zal er ook bekend gemaakt worden welk team de winnaar is geworden van de Crime City Game. Het winnende team gaat uiteraard niet naar huis zonder beloning! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan