Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

De Lunch - Empire City Game - Borrel van Maasstad Events: een afwisselend arrangement in Rotterdam, met alles er op en er aan. Bent u er klaar voor?

Om wat energie op te doen zal de middag van start gaan met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaat u een hypermodern en uitdagende spel spelen! De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel in een restaurant in Rotterdam

13.00 - 14.00 Lunch

U begint deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Rotterdam. Geniet van al het lekkers dat er is en eet en drink voldoende: het vervolgprogramma zal de nodige energie van u vergen!

14.00 - 16.00 Empire City Game

Na de overheerlijke lunch zal uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap getest worden. Tijdens deze hypermoderne game zult u gebruik maken van GPS Tablets en portofoons. Maak u klaar voor deze bloedstollende race!

Hoe werkt het Empire City Gamespel eigenlijk? U zal de manager van een vastgoedkantoor zijn u heeft één duidelijke opdracht. U moet proberen zo veel mogelijk panden in uw portefeuille te krijgen! Als uw team slimmer en sneller is dan de concurrentie zal uw bankrekening het snelste groeien! Wordt u de Donald Trump van de Maasstad?

U en uw teamleden krijgen meerdere portofoons en GPS tablets mee. Op uw tablet krijgt u een plattegrond van de stad te zien, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en vele extra’s ziet staan. Als u de gebouwen insluit komen ze in uw portefeuille, maar let goed op! Als u wordt ingesloten door de tegenstanders, dan stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze inspannende activiteiten is het natuurlijk ook tijd om even lekker te relaxen. U gaat naar een gezellig restaurant in Rotterdam om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard zal er ook bekend gemaakt worden welk team de winnaar is geworden van de Empire City Game. Het winnende team gaat niet naar huis zonder beloning! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan