Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Details over dit uitje

De Lunch - Empire City Game - Borrel van Maasstad Events: een afwisselend arrangement in Rotterdam, met alles er op en er aan. Bent u er klaar voor?

Om wat energie op te doen zal de middag van start gaan met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaat u een hypermodern en uitdagende spel spelen! De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel in een restaurant in Rotterdam

13.00 - 14.00 Lunch

U begint deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Rotterdam. Geniet van al het lekkers dat er is en eet en drink voldoende: het vervolgprogramma zal de nodige energie van u vergen!

14.00 - 16.00 Empire City Game

Na de overheerlijke lunch zal uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap getest worden. Tijdens deze hypermoderne game zult u gebruik maken van GPS Tablets en portofoons. Maak u klaar voor deze bloedstollende race!

Hoe werkt het Empire City Gamespel eigenlijk? U zal de manager van een vastgoedkantoor zijn u heeft één duidelijke opdracht. U moet proberen zo veel mogelijk panden in uw portefeuille te krijgen! Als uw team slimmer en sneller is dan de concurrentie zal uw bankrekening het snelste groeien! Wordt u de Donald Trump van de Maasstad?

U en uw teamleden krijgen meerdere portofoons en GPS tablets mee. Op uw tablet krijgt u een plattegrond van de stad te zien, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en vele extra’s ziet staan. Als u de gebouwen insluit komen ze in uw portefeuille, maar let goed op! Als u wordt ingesloten door de tegenstanders, dan stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 - 17.00 Borrel

Na al deze inspannende activiteiten is het natuurlijk ook tijd om even lekker te relaxen. U gaat naar een gezellig restaurant in Rotterdam om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard zal er ook bekend gemaakt worden welk team de winnaar is geworden van de Empire City Game. Het winnende team gaat niet naar huis zonder beloning! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan