9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Details over dit uitje

Zoekt u naar een afwisselend uitje, waarmee u de hele middag zoet bent in hartje Rotterdam? De Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel van Maasstad Events is dan perfect!

We beginnen de dag met een overheerlijke lunch, om vervolgens het spannende virtuele stadsspel te spelen.

De middag wordt afgesloten in een gezellig restaurant waar u lekker kunt borrelen en bijkomen van de middag. Bent u er helemaal klaar voor?

13.00 - 14.00 Lunch

We starten de dag met een uitgebreide lunch in een restaurant in het centrum van Rotterdam. Eet en drink voldoende, want het vervolgprogramma vergt behoorlijk wat energie. Geniet van al het lekkers en bereid u voor op het verdere programma!

14.00 - 16.00 Escape City Tablet Game

Het is nu aan u de taak om de door Mr. Crypto gegijzelde mensen te bevrijden, maar doe dit snel, want het is een ware race tegen de klok!

Het is natuurlijk niet de makkelijkste taak, maar met behulp van een tablet of een tablet en een startkapitaal moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit de kamers. De groepen aan op pad om verschillende virtuele locaties te bezoeken om erachter te komen waar deze kamers te vinden zijn. Maar focus niet alleen op de tablet, ook op straat en gevels zijn hints te vinden! Blijf dus goed de omgeving bekijken, zo een hint wil je natuurlijk niet missen!

Welk team geeft het meeste geld over tijdens de zoektocht naar de gegijzelden.. Dit team wordt uiteraard in het zonnetje gezet tijdens de afsluitende borrel!

De klok tikt door.. Dus verspil geen tijd!

16.00 - 17.00 Borrel

Na de inspannende middagactiviteit is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Maasstad Events regelt een gezellig plekje bij een restaurant in het centrum om een uurtje te borrelen en de verhalen over de middag te delen!

Ook wordt de winnaar van de Escape City Game bekend gemaakt en het winnende team wordt beloond met de Maasstad Events hoofdprijs!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan