Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Rotterdam

Zoekt u naar een afwisselend uitje, waarmee u de hele middag zoet bent in hartje Rotterdam? De Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel van Maasstad Events is dan perfect!

We beginnen de dag met een overheerlijke lunch, om vervolgens het spannende virtuele stadsspel te spelen.

De middag wordt afgesloten in een gezellig restaurant waar u lekker kunt borrelen en bijkomen van de middag. Bent u er helemaal klaar voor?

13.00 - 14.00 Lunch

We starten de dag met een uitgebreide lunch in een restaurant in het centrum van Rotterdam. Eet en drink voldoende, want het vervolgprogramma vergt behoorlijk wat energie. Geniet van al het lekkers en bereid u voor op het verdere programma!

14.00 - 16.00 Escape City Tablet Game

Het is nu aan u de taak om de door Mr. Crypto gegijzelde mensen te bevrijden, maar doe dit snel, want het is een ware race tegen de klok!

Het is natuurlijk niet de makkelijkste taak, maar met behulp van een tablet of een tablet en een startkapitaal moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit de kamers. De groepen gaan op pad om verschillende virtuele locaties te bezoeken om erachter te komen waar deze kamers te vinden zijn. Maar focus niet alleen op de tablet, ook op straat en gevels zijn hints te vinden! Blijf dus goed de omgeving bekijken, zo een hint wil je natuurlijk niet missen!

Welk team heeft het meeste geld over tijdens de zoektocht naar de gegijzelden.. Dit team wordt uiteraard in het zonnetje gezet tijdens de afsluitende borrel!

De klok tikt door.. Dus verspil geen tijd!

16.00 - 17.00 Borrel

Na de inspannende middagactiviteit is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Maasstad Events regelt een gezellig plekje bij een restaurant in het centrum om een uurtje te borrelen en de verhalen over de middag te delen!

Ook wordt de winnaar van de Escape City Game bekend gemaakt en het winnende team wordt beloond met de Maasstad Events hoofdprijs!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan