9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Delfshaven in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de rondleiding Delfshaven nabij Rotterdam van Maasstad Events ontdekt u de prachtige historie van één van de oudste deelgemeente van de stad.

Dit groepsuitje of familie-uitje is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over de Pilgrimfathers, de beruchte zeevaarder Piet Hein en andere betekenisvolle figuren en gebeurtenissen. Geniet van de verhalen over de pittoreske 'Voorhaven', het oude Zakkendragershuisje en de prachtige gevelstenen van dit beschermde stadsgezicht.

Onze professionele gids vertelt u tijdens deze fascinerende stadswandeling alles over de historische ontwikkeling van Delfshaven. Wandelt langs de haven snuift u de roemrijke geschiedenis op van dit leuke oude stadje. U hoort alles over de jeneverindustrie en over de beroemde figuren die hiervandaan hun boeiende avonturen beleefden.

De gidsen van Maasstad Events weten waarover ze het hebben. Op een meeslepende manier weten zij de historie van Delfshaven aan uw hele gezelschap prijs te geven. U ontdekt op elke straathoek weer een ander mooi verhaal. Delfshaven herbergt een schat aan informatie, dat ontdekt u zelf al snel.

Inclusief:
  • Begeleiding en uitleg door professionele gids
  • Te boeken op een dag of tijdstip dat u uitkomt!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan