Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam op z’n best!

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdam op z’n best!

Rotterdam op z'n best is een perfecte manier om Rotterdam eens goed te ontdekken. Vandaag zullen jullie de Euromast bezoeken, op de step de stad verkennen, varend borrelen en genieten van een overheerlijk diner in een restaurant naar keuze.

12.30 - 14.00 Lunch op 100 meter hoogte

We starten deze dag op grote hoogte waar jullie kunnen genieten van een heerlijke lunch in de Euromast. Uiteraard hebben jullie na de lunch ook nog de mogelijkheid om een rondje te lopen en eventueel gebruik te maken van de euroscoop. Na dit uitzicht kan je eigenlijk al concluderen dat Rotterdam een prachtige stad is.

14.00 - 16.00 Steptocht door Rotterdam

Nadat jullie alle gebouwen van grote hoogte hebben gezien, staat de gids klaar om jullie op de step mee te nemen door Rotterdam. Jullie zullen direct allerlei dingen herkennen die je gezien hebt op de Euromast, maar nu kan de gids er gelijk ook een leuk verhaal over vertellen. Onze gidsen kennen Rotterdam op hun duimpje en weten alle bijzondere plekjes wel te vinden.

16.00 - 18.00 Borrelvaart

Na de steptocht is het tijd voor een momentje van ontspanning. Voor jullie ligt een gezellige boot klaar waar jullie al varend over de Maas met elkaar kunnen borrelen. Zin in hapjes? Daar wordt uiteraard voor gezorgd! Proost.

18.15 - 21.00 Diner

De dag sluiten we af met een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. De Rotterdamse horeca weet ook wel hoe ze jullie goed moeten verwennen.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Entree Euromast
  • Broodjes lunch op de Euromast
  • Steps
  • Professionele gids(en) (met jarenlange ervaring)
  • Privé rondvaartboot
  • Twee uur onbeperkt drankjes tijdens de borrelvaart
  • Borrelhapjes tijdens de borrelvaart
  • Diner in een restaurant naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan