9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam op z’n best!

Details over dit uitje

Rotterdam op z'n best is een perfecte manier om Rotterdam eens goed te ontdekken. Vandaag zullen jullie de Euromast bezoeken, op de step de stad verkennen, varend borrelen en genieten van een overheerlijk diner in een restaurant naar keuze.

12.30 - 14.00 Lunch op 100 meter hoogte

We starten deze dag op grote hoogte waar jullie kunnen genieten van een heerlijke lunch in de Euromast. Uiteraard hebben jullie na de lunch ook nog de mogelijkheid om een rondje te lopen en eventueel gebruik te maken van de euroscoop. Na dit uitzicht kan je eigenlijk al concluderen dat Rotterdam een prachtige stad is.

14.00 - 16.00 Steptocht door Rotterdam

Nadat jullie alle gebouwen van grote hoogte hebben gezien, staat de gids klaar om jullie op de step mee te nemen door Rotterdam. Jullie zullen direct allerlei dingen herkennen die je gezien hebt op de Euromast, maar nu kan de gids er gelijk ook een leuk verhaal over vertellen. Onze gidsen kennen Rotterdam op hun duimpje en weten alle bijzondere plekjes wel te vinden.

16.00 - 18.00 Borrelvaart

Na de steptocht is het tijd voor een momentje van ontspanning. Voor jullie ligt een gezellige boot klaar waar jullie al varend over de Maas met elkaar kunnen borrelen. Zin in hapjes? Daar wordt uiteraard voor gezorgd! Proost.

18.15 - 21.00 Diner

De dag sluiten we af met een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. De Rotterdamse horeca weet ook wel hoe ze jullie goed moeten verwennen.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Entree Euromast
  • Broodjes lunch op de Euromast
  • Steps
  • Professionele gids(en) (met jarenlange ervaring)
  • Privé rondvaartboot
  • Twee uur onbeperkt drankjes tijdens de borrelvaart
  • Borrelhapjes tijdens de borrelvaart
  • Diner in een restaurant naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan