Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen Tramrit door Rotterdam

Details over dit uitje

De Smartlappen Tramrit van Maasstad Events in Rotterdam maakt van uw groepsuitje of dagje uit met vrienden of familie een gezellige boel!

We hebben voor u een prachtig gerestaureerde tram klaar staan die u brengt langs alle bijzondere plekken van het centrum. Ondertussen zal een echte accordeonist u geheel in andere sferen brengen.

Rotterdamse smartlappen uit de tijd van opa's en oma's, maar ook modernere liedjes komen aan de orde. Dat wordt meezingen en meedijnen met het hele gezelschap en langzaam begint u het Rotterdamse accent te appreciëren.

Tijdens de rit komt u langs allerlei verschillende attracties, musea, restaurants en terrasjes. De moderne architectuur, de historische stadsdelen en het gezellige centrum worden natuurlijk ook niet vergeten!

Wilt u Rotterdam op een oergezellige manier beleven? Maak van uw familie-uitje of personeelsfeest een echte Rotterdamse beleving!

Inclusief:
  • Tramhuur
  • Gezellige rit door centrum Rotterdam
  • Echte accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan