Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-op-maat in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u meer informatie over de architectuur van Rotterdam, een rondleiding door Delfshaven in combinatie met een museumbezoek of een andere invulling van de rondleiding?

Veel is mogelijk! Maasstad Events regelt voor u een stadswandeling-op-maat, geheel volgens uw specifieke wensen.

Rotterdam is een bruisende stad vol met mooie plekjes en bezienswaardigheden. Maar Rotterdam is een grote stad waar niet alle mooie plekjes in het centrum liggen. Tijdens de stadswandeling-op-maat bedenken wij voor u een geschikte invulling om een originele tour te regelen onder leiding van onze geïnspireerde Rotterdamse gidsen.

Gezellig even tussendoor lunchen op een lekker terras of een stevige borrel in één van de leuke cafés van de bruisende Maasstad, wij regelen uw bezoek aan deze fantastische stad geheel volgens uw specifieke wensen! Inclusief bijvoorbeeld een afsluitende rondvaart of een gezellig diner. Veel plezier met uw uitje in Rotterdam!

Enkele suggesties:
  • Architectuur
  • Centrum wandeling
  • Oude haven
  • Delfshaven
Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan