Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellendag voor Mannen

Details over dit uitje

Een bijzondere Vrijgezellendag voor Mannen. Eerst een overheerlijke lunch, dan The Ratrace 88 en om de dag af te sluiten en proeverij naar keuze!

12.30 - 13.30 Lunch

We beginnen deze Vrijgezellendag met een heerlijk uitgebreide lunch in Rotterdam. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig!

13.30 - 16.30 The Ratrace 88

Een combinatie van Crazy 88 en Wie is de Rat vormen samen The Ratrace 88 van Maasstad Events. Tijdens dit spel gaat u knotsgekke opdrachten uitvoeren in Rotterdam. Perfect geschikt voor de mensen die willen gieren!

In het centrum van Rotterdam wordt uw gezelschap opgedeeld in teams. Ieder team wordt op pad gestuurd met 10 hilarische opdrachten. Als bewijs zullen de opdrachten vastgelegd moeten worden op filmcamera binnen de aangegeven tijd! Welk team voert alle opdrachten het best en het snelst uit? En welk team zal de Rat ontmaskeren?

De exacte inhoud van het spel houden we nog even geheim, maar ga er van uit dat het opdrachten zijn die u nog nooit eerder heeft uitgevoerd!

16.30 - 18.30 Proeverij naar keuze:

Om deze Vrijgezellendag tot een perfect einde te brengen is het nu tijd voor een heerlijke proeverij naar keuze. U gaat de lekkerste drank proeven die de experts voor u klaar hebben staan!

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • The Ratrace 88 met alle benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan