Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner – Proeverij naar keuze

Details over dit uitje

Speel een virtuele game met opdrachten dwars door het centrum van Rotterdam en ga vervolgens genieten van een heerlijke proeverij naar keuze!

13.15 - 15.15 The Wedding Planner

De dag voor het huwelijk is aangebroken en het blijkt dat de ceremoniemeester er een flinke puinhoop van heeft gemaakt. Er is vrijwel nog niets geregeld voor de bruiloft en daarom aan jullie de taak om er evengoed een fantastische dag van te maken!

Jullie gaan deze virtuele game in teamverband spelen in het centrum van Rotterdam. Met een tablet worden jullie door de stad geleid.

Tijdens dit spel is het doel om munten te verzamelen en hiermee verschillende zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de jurk, de taart, de ringen en ga zo maar door. Dit zal vervolgens afgeleverd moeten worden op het stadhuis of de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen!

Het verhaal is nog een stuk spectaculairder gemaakt door virtuele figuren die zijn toegevoegd aan het spel, zoals de fotograaf, de limousine chauffeur en vele exen van de bruid en bruidegom. Wanneer de exen jullie kunnen zien, zou het grote feest van morgen nog wel eens helemaal in de soep kunnen lopen. De exen goed ontwijken dus

15.15 - 17.15 Proeverij naar keuze

Na het virtuele spel is het tijd voor een heerlijk proeverij naar keuze! U gaat de lekkerste drank proeven die de experts voor u klaar hebben staan.

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit uitje ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan