Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner – Proeverij naar keuze

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Wedding Planner – Proeverij naar keuze

Speel een virtuele game met opdrachten dwars door het centrum van Rotterdam en ga vervolgens genieten van een heerlijke proeverij naar keuze!

13.15 - 15.15 The Wedding Planner

De dag voor het huwelijk is aangebroken en het blijkt dat de ceremoniemeester er een flinke puinhoop van heeft gemaakt. Er is vrijwel nog niets geregeld voor de bruiloft en daarom aan jullie de taak om er evengoed een fantastische dag van te maken!

Jullie gaan deze virtuele game in teamverband spelen in het centrum van Rotterdam. Met een tablet worden jullie door de stad geleid.

Tijdens dit spel is het doel om munten te verzamelen en hiermee verschillende zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de jurk, de taart, de ringen en ga zo maar door. Dit zal vervolgens afgeleverd moeten worden op het stadhuis of de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen!

Het verhaal is nog een stuk spectaculairder gemaakt door virtuele figuren die zijn toegevoegd aan het spel, zoals de fotograaf, de limousine chauffeur en vele exen van de bruid en bruidegom. Wanneer de exen jullie kunnen zien, zou het grote feest van morgen nog wel eens helemaal in de soep kunnen lopen. De exen goed ontwijken dus!

15.15 - 17.15 Proeverij naar keuze

Na het virtuele spel is het tijd voor een heerlijke proeverij naar keuze! U gaat de lekkerste drankjes proeven die de experts voor u klaar hebben staan.

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit uitje ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan