Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events heeft weer een spectaculair uitje ontwikkeld. Boek nu de Sherlock Holmes Lunch Game en geniet van een overheerlijke drie gangen lunch in drie verschillende Rotterdamse restaurants. Tussen de gerechten door spelen jullie dan het Sherlock Holmes tablet game en gaan jullie in groepjes aan de slag om een moordzaak op te lossen. Wie van jullie zijn de beste speurneuzen?

Na het voorgerecht is het tijd om aan de slag te gaan! De begeleider legt het spel voor jullie uit en deelt het gezelschap op in kleinere teams. Aan de hand van opdrachten die via de tablet aangegeven worden, gaan jullie op pad om te achterhalen wie de moord gepleegd heeft. Dat is nog niet alles. We willen de voor- en achternaam weten en natuurlijk ook het moordwapen.

Uiteraard heeft de begeleider wel bewijs nodig om de Sherlock's te kunnen beoordelen. Zo hebben we een aantal foto-opdrachten in het spel verwerkt, zodat jullie speurkwaliteiten goed beoordeeld kunnen worden. Uiteindelijk gaat er namelijk maar één team met de hoofdprijs naar huis. Wie zou het zijn?

Dit belooft dus een gezellige middag te worden. Heerlijk genieten van een drie gangen lunch en tussendoor lekker speuren door de prachtige Maasstad. Wij weten wel hoe we een leuke invulling kunnen geven aan een middagje uit!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan