Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Lunch Game Rotterdam

Maasstad Events heeft weer een spectaculair uitje ontwikkeld. Boek nu de Sherlock Holmes Lunch Game en geniet van een overheerlijke drie gangen lunch in drie verschillende Rotterdamse restaurants. Tussen de gerechten door spelen jullie dan het Sherlock Holmes tablet game en gaan jullie in groepjes aan de slag om een moordzaak op te lossen. Wie van jullie zijn de beste speurneuzen?

Na het voorgerecht is het tijd om aan de slag te gaan! De begeleider legt het spel voor jullie uit en deelt het gezelschap op in kleinere teams. Aan de hand van opdrachten die via de tablet aangegeven worden, gaan jullie op pad om te achterhalen wie de moord gepleegd heeft. Dat is nog niet alles. We willen de voor- en achternaam weten en natuurlijk ook het moordwapen.

Uiteraard heeft de begeleider wel bewijs nodig om de Sherlock's te kunnen beoordelen. Zo hebben we een aantal foto-opdrachten in het spel verwerkt, zodat jullie speurkwaliteiten goed beoordeeld kunnen worden. Uiteindelijk gaat er namelijk maar één team met de hoofdprijs naar huis. Wie zou het zijn?

Dit belooft dus een gezellige middag te worden. Heerlijk genieten van een drie gangen lunch en tussendoor lekker speuren door de prachtige Maasstad. Wij weten wel hoe we een leuke invulling kunnen geven aan een middagje uit!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan